Onjuiste  Informatie  van  Zoetstoffabrikant

Voor diegenen die de Engelse taal niet schuwen zijn hier een aantal files waarin de zoetstoffabrikant onvolledige tot zelfs verkeerde voorlichting geeft om aspartaam te promoten. en websites waarin gewaarschuwd wordt voor aspartaam, in een verkeerd daglicht te stellen.


Door onjuiste informatie over dieet, zwangerschap en borstvoeding, brengen zoetstoffabrikanten veel vrouwen in verwachting en hun ongeboren kind in groot gevaar.
Nog meer onjuiste informatie Trek uw eigen conclusies!
Het mooiste dat u kan overkomen,  uw zwangerschap   in gevaar gebracht door dit, door zoetstoffabrikant gesponserde verhaal!
Hoe denkt Monsanto over de veiligheid van  uw kinderen,  de hoeveelheid die u per dag mag gebruiken en nog veel meer mislijdende informatie (lees leugens). . . ..
Het antwoord van "Team Nutrasweet" op het spraakmakende artikel van  Nancy Markle.  Het artikel dat de zoetstof aspartaam wereldwijd onder de aandacht bracht.
 MS-Foundation,  tracht de gevaren van aspartaam te ontkennen.
Met deze informatie probeert Monsanto de  patiënten  die het meest kwetsbaar zijn voor het gebruik van aspartaam, gerust te stellen.
Een een groot aantal instellingen  die het gevaar van aspartaam niet willen of kunnen inzien!
Zelfs op 6 mei 1999 probeert de L.A. Times  de risio's van aspartaam nog belachelijk te maken.
In dit artikel, van een totaal onbekende Dr. Allen Edmundson, wordt aspartaam zelfs voorgesteld als  geneesmiddel.  Geen middel wordt geschuwd!!
Waar is de goedkeuring voor dit geneesmiddel?
  Home