my aspartame experiment

MIJN ASPARTAAM EXPERIMENT

 

EEN  VROUWELIJKE RAT ONTWIKKELDE EEN BORSTTUMOR
ZO GROOT DAT ZE HET VAAK ALS KUSSEN GEBRUIKTE

DOOR

VICTORIA INNESS-BROWN, M.A.


Introductie door autheur Carol Guilford

“Bij elk van dit soort onderzoeken zelfs met een paar honderd proefdieren, zijn er niet meer dan een dozijn nodig om een specifieke beschadiging te veroorzaken met de werkzame stof; om het te koppelen aan de werkzame stof bv. aspartaam of er mee samenhangende chemische stoffen.

Dr. Adrian Gross, toxicoloog bij de FDA in een brief aan Senator Howard Metzenbaum, d.d. 30 oktober  1986.

Toen Victoria Inness-Brown contact met mij opnam over explosieve informatie betreffende aspartaam (Equal,NutraSweet) de controversiŽle kunstmatige chemische zoetstof, wist ik niet wat ik moest verwachten. Ondanks overweldigend wetenschappelijk bewijs van de gevaren van aspartaam voor de gezondheid, (autobanden zijn voor minder teruggeroepen) blijft het aanwezig in meer dan 6000 voedingsmiddelen, dranken en medische producten.      

Wie had zich kunnen indenken dat een gewoon iemand een onderzoek naar aspartaam zou doen met 108 ratten gedurende 2 jaar en 8 maanden. 

De overleden Dr. Adrian Gross   verklaarde dat experimenten met knaagdieren de manier zijn om uit te zoeken wat een bepaalde stof doet bij mensen. 

Kijk naar de foto's van Victoria van haar dieren die een hoeveelheid aspartaam kregen toegediend van minder dan een Cola light per dag, tot ze uit zich zelf doodgingen.  Belangrijk hierbij is dat de controle groep, die geen aspartaam kregen toegediend, geen enkel zichtbaar gevolg hadden. (1)

De kunstmatige zoetstof aspartaam werd door de FDA goedgekeurd in 1981.  Tegen 1990 had de FDA een lijst van 92 gerapporteerde symptomen door 10.000 consumenten, een lijst vrijgegeven voor publicatie door de wet op de vrijheid van informatie. (2)

Persoonlijk heb ik duizenden gevallen gelezen van aspartaam slachtoffers, die bericht stuurden naar de Support groep voor aspartaam slachtoffers bij Yahoo, mar Victoria foto's, de eerste die ooit werden uitgebracht van welk onderzoek dan ook, gaf een betekenis aan de veronderstelling: "Eén foto is meer waard dan duizend woorden".   

Het onderstaande is de gedurfde verantwoording waarom ze haar onderzoek deed, het protocol dat ze gebruikte en de opmerkelijke foto's van de ratten.   Verteld Victoria-- 

IK WILDE ZICHTBAAR BEWIJS

Ik hield mijn aspartaam onderzoek omdat mijn familie verslaafd was aan light frisdrank.  Na onderzoek naar de effecten van aspartaam, geloofde ik sterk dat de kunstmatige zoetstof ze op een dag ziek zou maken en zelfs zou kunnen doden.  

Wat mij het meest beïnvloede bij mijn onderzoek naar de aspartaam molecule Het Bressler Rapport. (3)
Dr. Jerome Bressler, M.D., gaf leiding aan een speciale eenheid om de juistheid te bevestigen van een onderzoek door G.D. Searle, het farmaceutische bedrijf dat eigenaar was van het patent op de zoetstof   

Het team van Dr. Bressler deed de controle bij Searle tussen 25 april 1977 en 4 augustus 1977 van het onderzoek PT #988S73, een 115 weken durend oraal kanker onderzoek bij ratten..  Het studie met ratten werd naar alle waarschijnlijkheid gedaan door Searle om de bijverschijnselen te onderzoeken van het kristallijne phenylalanine , dat 50% bedraagt van de chemische samenstelling van aspartaam in het afbraak product SC-19192, diketopiperazine (DKP).  

Het team van Dr. Bressler vond onregelmatigheden bij de experimenten van Searle -- ontbrekende ruwe gegevens, fouten en tegenstellingen in beschikbare gegevens, het uitsluiten van dieren en dieren bij wie tumoren waren verwijderd werden teruggeplaatst in het onderzoek.  

Het is overduidelijk dat Searle de kankerverwekkendheid van DKP verkeerd had voorgesteld en de belastende gegevens voor de FDA had verborgen.

Een van de niet gerapporteerde weefsels van het Searle onderzoek mat  5.0 X 4.5 X 2.5 cm.  Een aanzienlijk grote tumor die voor het blote oog zichtbaar moest zijn en niet te missen. 

Ik was er van overtuigd dat ik tumoren zou zien en waarschijnlijk andere schadelijke effecten om mijn familie en vrienden ervan te overtuigen geen aspartaam te gebruiken.


Pagina 1 van 7 Volgende | Laatste