Aspartaam vermoordt kinderen

* Door James Bowen, Arts, 6 mei 2000 *

Vertaling: Ed Gunneweg

De giftige werking van aspartaam


ABORTIFACIENT   Veroorzaakt abortus

TERATOGEEN    Veroorzaakt geboorte defecten

ADJUVANT    Vorming van antigeen weefsel, veroorzaakt een immunologische aanval en verlies van de foetus

CHELATIE    Cheleert metaal, bevordert vergiftiging door zware metalen

Giftige bestanddelen van aspartaam

 • Methylalcohol
 • Phenylalanine [PHE]
 • Asparaginezuur
 • Diketopiperazine [DKP]
 • Formaline
 • Mierenzuur

Aspartaam wordt verkocht onder verschillende merknamen en zit in duizenden soorten voeding en light-dranken. Aspartaam verstoort de ontwikkeling van de foetus door een abortus of veroorzaakt geboorte defecten. Wanneer een kind levend wordt geboren heeft aspartaam het DNA van de baby ernstig beschadigd, waar de volgende generatie de gevolgen van zal ondervinden.

De abortus veroorzakende eigenschappen van aspartaam zijn inherent aan z'n structuur. Tijdens de stofwisseling van aspartaam komt er methylalcohol, phenylalanine en asparaginezuur vrij. De op zich zelf staande phenyalalanine en asparaginezuur zijn een zenuwgif, methylalcohol breekt af in formaline en mierenzuur. Methylalcohol/formaline vergiftiging veroorzaakt een grote hoeveelheid degeneratieve ziekten en functionele afwijkingen.

Formaline maakt dat vreemde eiwitten door het immuunsysteem gezien worden als antigenen, waardoor het immuunsysteem ze tracht te vernietigen. Om zwanger te kunnen zijn moet het moederlichaam deze controle op de immuniteit zien te overwinnen om een foetus te dragen. Dat is nodig om te voorkomen dat het immuunsysteem van de moeder het foetale weefsel herkent als vreemde eiwitten en ze vernietigd. Aspartaam maakt echter dat het foetale weefsel niet wordt herkend, zodat het immuuusysteem van de moeder de vernietiging veroorzaakt, er ontstaat bijna direct een abortus. Deze beëindiging van de zwangerschap kan echter zo snel gebeuren dat de moeder zelfs geen uitstel van de menstruatie opmerkt.

De mogelijkheid van mehtylalcohol/formaline om antigeniciteit te veroorzaken is zo groot dat het ernstige auto-immuun reacties kan veroorzaken door het door de formaline beschadigde weefsel. Het immuunsysteem keert zich tegen het weefsel van het slachtoffer, het gevolg is Lupus.

Naast het gevaar van de aanval van het immuunsysteem van de moeder, wordt de foetus direct beschadigd door aspartaam. Het is goed te vergelijken met het foetale alcohol syndroom: levenslange misvorming, handicaps en verminderde scherpzinnigheid bij kinderen die alcohol misbruik van de moeder overleven. Zelfs matig alcohol gebruik door de moeder beschadigd de foetus en zijn toekomst. Methylalcohol is 50 maal zo krachtig en giftig als ehtylalcohol (sterke drank). Formaline is 5000 maal zo krachtig. In de samengestelde aspartaam molecule zijn deze neurotoxinen ongeveer 20.000 maal zo krachtig als sterke drank.

Minieme hoeveelheden

Door de extreme giftifheid van aspartaam kunnen zelfs minime hoeveelheden het zenuwstelsel van de foetus en de daarmee verbonden structuren beschadigen. Hierbij moeten we denken aan de ogen en het gehoor. Alle weefsels worden op dezelfde manier beschadigd. Methylalcohol/formaline is het sterkste organische bestanddeel in het levende organisme en een polymeriserende stof, die weefsel onherstelbaar verandert. Van zo'n vergiftiging is geen ontsnappen mogelijk. Door de alcoholdehydrogenase van methylalcohol wordt het omgezet in formaline, waarvan 75% in het cytoplasma en 25% in het mytochondrium aangetroffen wordt.

Een korte les over de vorming van eiwit

Eiwitten bestaan gewoonlijk uit vier lange ketens [polypeptides] van 20 aminozuren die we uit het voedsel opnemen. Aminozuren zijn stucturen van 10 tot 27 atomen. [waterstof, zuurstof, koolstof, stikstof, een heeft een atoom zwavel]. Deze 20 aminozuren zijn de letters van het biochemische alfabet die eiwit vormen, waarvan sommigen meer dan duizend aminozuren bevatten. Om de snelle groei van de foetus te bevorderen is veel aminozuur nodig dat door de placenta wordt geleverd in een concentratie van 400 procent. Er bevindt zich vier maal zoveel aminozuur in de bloedvaten van de foetus dan in het bloed van de moeder. Gewone voeding bevat een complexe mix van aminozuren, geen enkele voedingsstof bevat slechts een of twee op zich zelf staande aminozuren zoals aspartaam.

Aspartaam bestaat uit 50% phenylalanine [PHE] dat een voedingsstof is wanneer het vergezeld wordt door andere aminozuren. Op zich zelf staande fenylalanine is giftig, in het byzonder voor de foetus of het jonge kind. Dr. Louis Elsas, professor in de kindergeneeskunde [erfelijkheidsleer] bij de Emory Universiteit, getuigde voor het Congres: "Ik houd me al 25 jaar bezig met de biomedische wetenschap om geboorte defecten te voorkomen die veroorzaakt worden door phenylalanine. Daarin ligt tevens mijn eigenlijke bezorgdheid, dat aspartaam, in feite een bekend zenuwgif en teratogeen, dat in tot nu toe ongedefinieerde hoeveelheden, zowel bij volwassenen omkeerbaar en onomkeerbaar in de zich ontwikkelende hersenen van kinderen of foetus nadelige gevolgen zal veroorzaken." [Hoorzitting van de Senaat op 11 maart 1987.]

De 400% geconcentreerde op zich zelf staande phenylalanine uit aspartaam dat door de placenta wordt aangevoerd, veroorzaakt ernstige geestelijke stoornissen [achterlijkheid]! Het duurt ongeveer 20 uur voordat de phenylalanine uit een bord bonen wordt opgenomen, echter gelijktijdig met andere aminozuren. Fenylalanine uit een Cola-Light wordt in slechts enkele minuten opgenomen zonder andere aminozuren. Dit is uiterst belangrijk omdat in de biochemie, aminozuren dmv enzymen langzaam worden opgenomen en phenylalanine niet met andere aminozuren behoeft te concurreren, wat betekent dat de op zich zelf staande phenylalanine uit aspartaam, zonder andere aanwezige aminozuren de hersenen van de foetus vernietigd!

Ik heb een kleinkind met spastische verlamming omdat mijn schoondochter niet wilde luisteren en frisdrank met NutraSweet dronk gedurende haar zwangerschap. Een verpleegster, hoofd van een vereniging van wijkverpleegkundigen in Nebraska heeft twee kleinkinderen met spastische verlamming door NutraSweet. Hun moeder zei "Ach mam, het is dat veilige natuurlijke NutraSweet. Toen ze echter haar tweede kind met spastische verlamming kreeg gaf ze toe dat haar leven was geruïneerd door te vertrouwen in de FDA, de media en de aspartaam advertenties van de "etische" voeding- dranken- en geneesmiddelen industrie

Nog een verpleegster, een goede en persoonlijke vriend in Walla Walla, Washington, heeft een kleinkind dat zodanig spastisch verlamd is dat het nooit zijn hoofd van het kussen zal optillen, en slechts gedurende zijn hele leven leeg om zich heen kan staren. Hun kerk verafschuwde het gebruik van grote hoeveelheden suiker, dus zei de vader: "Geen suiker meer in dit gezin! Van nu af gaan we dat veilige en natuurlijke NutraSweet gebruiken".

De hielprik bij pasgeborenen is een routine om te controleren op Phenylcetonurie om kinderen te identificeren met PKU om hen te beschermen tegen ernstige hersenbeschadiging die ze kunnen oplopen van slechts een enkele maaltijd met veel Phenylalanine. Denk eens aan de schade die wordt toegebracht aan kinderen met PKU door het gebruik van aspartaam door de moeder. Denk eens aan de tragiek die deze hoopvolle ouders overkwam, vermenigvuldig hun aantal dan met honderden, met duizenden en bedenkt dan een beter woord dan MOORD!

Aspartaam bevat 40% asparaginezuur. Dit op zich zelf staande aminozuur is een zenuwgif, het stimuleert neuronen of hersencellen zodanig dat ze afsterven. Net zoals formaline is aspartaam een stof die chromosomen beschadigd. De neurologische gevaren voor de zich ontwikkelende foetus zijn duidelijk. Schade aan de chromosomen van de moeder kunnen worden geerfd door de foetus en daar een vrouwelijke foetus bij de geboorte al de eicellen al heeft, zullen toekomstige generaties voorgoed gevaar lopen door de meegekregen chromosomenschade, plus de schade aan de zich ontwikkelende eierstokken door de aspartaam die haar moeder gebruikte gedurende de zwangerschap.

Zogenaamde "voedings supplementen" gemaakt van alleen phenylalanine, asparaginezuur, glutaminezuur [glutamaat zoals in MSG] en andere aminozuren brengen schade toe aan de neuronen in de hersenen. Het wordt op de markt gebracht als voorbeeld van totale onwetendheid of opzettelijke kwaadwilligheid. Deze middelen doen precies het omgekeerde als waarvoor ze verkocht worden. Phenylalanine kan verstoring van neurotransmitters verzoorzaken, verkeerde voeding van de hersenen en door zenuwgif veroorzaakte verslechtering van het mentaal functioneren , depressies, hoofdpijn en andere reacties.

HERSENTUMOREN

Zodra het afbreekt veroorzaakt aspartaam diketopiperazine [DKP] en tesamen met de intacte aspartaam molecule krijg je de twee grootste kanker veroorzakers van hersentumoren die ooit door de wetenschap zijn ontdekt, verantwoordelijk voor de massale hersentumor epidemie die we nu meemaken. De gemetyleerde aspartyl radicalen zoals de N-methylD aspartyl radicalen, zijn herkend als veroorzakers van ongeveer alle bekende neuro-degeneratieve ziekten. Voor onafhankelijk onderzoek van deze kwesties moet je kijken naar: "De notulen van het eerste Internationale Symposium over het metabolisme van phenylalanine" door Dr. Richard Wurtman, hoofd van de afdeling Neuro- endocrinologie bij het MIT. Hij is sindsdien voor zijn eigen redenen een voorstander van aspartaam geworden, maar het verslag gemaakt door 's- werelds knapste koppen op het gebied van de pathologie van phenylalanine bevindt zich in dat document. Lees de voortreffelijke boeken van Dr, Hyman Roberts waarin aspartaam gedocumenteerd wordt als veroorzaker van schizofrenie door zijn werking op het centrum van de hersenen en de cortex.

CHELATIE

[Chelaat, van het Latijnse woord Klauw, een chemische stof die andere chemicalien aangrijpt en vasthoudt, meestal metalen].
Aspartaam werd van de markt gehouden door de toen nog intacte FDA. Een fascinerende reden waarom de FDA aspartaam afkeurde is de krachtige chelerende activiteit, die heel snel giftige metalen opneemt en in het lichaam brengt, zelfs metalen die normaal gesproken niet door het lichaam worden opgenomen. De enorme gevaren van loodvergiftiging aan zich ontwikkelende hersenen en organen van een kind zijn welbekend. Veel metalen die door aspartaam in ons lichaam komen zijn even gevaarlijk als dezelfde concentratie lood. Het sterkste bewijs is wat aspartaam bij mensen veroorzaakt. Neem dit rapport van 23 maart 2000 van B. Lynn in overweging. De FDA noemt deze betreurenswaardig tragedie een "anekdote".

"Mijn [toen] vijf jaar oude dochtertje kreeg migraine-achtige hoofdpijn met braken. Mijn schoonzus, verpleegster, vertelde me om haar geen Light limonade meer te geven. In de laatste drie en een halfjaar heb ik slechts twee keer zo'n hoofdpijn gezien, zonder braken. Mijn moeder, een grage drinker van Cola-Light kreeg een beroerte op 53 jarige leeftijd. Mijn tante kreeg met 57 jaar een beroerte. Mijn neefje kreeg met vier maanden de diagnose 'kinder-krampjes'. Mijn vriend, die na maanden van onderzoek en pijn de diagnose Fibromyalgie kreeg, drinkt 5-6 Light frisdrank per dag."

"In 1995 kreeg ik een miskraam. 3 maanden later werd ik zwanger van mijn zoon. Hij werd geboren met iedere afwijking die je maar kunt denken."

"De Wervelkolom, hij had een verkleefd ruggemerg, Anale Atresie, (geen anale opening), hartproblemen, hij had met 5 maanden al een open hart operatie. luchtpijp/slokdarm atresie, Slokdarmm verbonden aan de Luchtpijp. Nierstoornissen. Hij had een hoefijzer nier. Ledematen, een arm was korter en er worden nog steeds afwijking aan het skelet ontdekt."

"Ze hebben nooit kunnen uitleggen waarom mijn perfecte zwangerschap zo'n kind voortbracht. Ik stuurde dit naar enige vrienden die behoren tot een steun groep voor kinderen met afwijkingen aan anus en rectum. Het antwoord kan niet anders dan op zijn minst emotioneel zijn. Wij hebben naar een antwoord gezocht wat deze vreselijke gebreken bij opnze kinderen kan hebben veroorzaakt.

Een beter woord voor moord? GENOCIDE!

Er bestaat een Nationale wet tegen Genocide: Wetboek van Strafrecht, Titel 18, hoofdstuk 50A, Sectie 1091-3. Er bestaat geen verjaringswet en bepaalt dat: "Degene die in tijd van vrede of in tijd van oorlog, met het specifieke doel het geheel of gedeeltelijk vernietigen van, een nationale, etnische of religieuse groepering, zoals daar is--"

 1. Het doden van leden van die groep
 2. Ernstig lichamelijk letsel toebrengt aan leden van die groep
 3. Het permanent schaden van de geestelijke vermogens van leden
 4. Het blootstellen van de groep aan levens omstandigheden die bedoeld zijn om de fysieke vernietiging van de groep te veroorzaken, geheel of gedeeltelijk
 5. Het opleggen van maatregelen om geboorte in de groep te beperken: zal gestraft worden zoals voorzien in sub B
 6. [Sub B zegt als dood het resultaat is: De doodstraf of levenslange gevangenisstraf en een boete van ten hoogste $1,000,000]

Alle vijf de regels zijn met voeten getreden door de aspartaam/NutraSweet industrie. Wij, de bevolking van de Verenigde Staten zijn de groepering. De verkopers van met aspartaam vergiftigde voeding en drank wisten van het begin af de verwoesting die het zou hebben op de gezondheid van onze natie. Die kennis bewijst de bedoelingen. Test SC18862, ingediend voor de goedkeuring van aspartaam, hield in het toedienen van aspartaam aan 7 jonge aapjes. Een stierf; 4 anderen kregen grand-mal epileptische aanvallen, een aantal slachtoffers van 86%, niettegenstaande keurde de FDA het vergif goed, dus is het even verwerpelijk als de fabrikanten. 75% van alle klachten over voedings additieven gaan over aspartaam, waarvam de FDA aantekening hield in een lijst met klachten van 10.000 gebruikers met 92 symptomen.

Aantekening bij #3, Geestelijke stoornissen: Aspartaam vermindert de hoeveelheid serotonine waardoor slachtoffers lijden aan manische depressies, hallucinaties, paranoia, woede, zelfmoord neigingen, (psychische) angst en paniek stoornissen. Directeur-generaal v.d. nationale gezondheidsdienst, Satcher, zei dat 22% van de bevolking nu psychische problemen heeft (in 2000). Aspartaam is er bij betrokken! Ik heb aangetoond hoe aan punt #5 wordt voldaan door de vernietiging van onze ongeboren en levende kinderen. Deze wet maakt alle producenten en handelaar van aspartaam misdadigers. Wat doen het Departement van Justitie en de rechtbank om ons te beschermen?

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!