De Rumsfeld plaag: Aspartaam, zorgt voor gruwelen (Opinie)

door: Hesh Goldstein

* Zaterdag 15 augustus 2009 *

Vertaling: Ed Gunneweg

(NaturalNews) De aspartaam horror begon in 1981 door Donald Rumsfeld, als hoofd van het farmaceutisch bedrijf GD Searle, toen hij zijn politieke invloed gebruikte om een bekende kankerverwekkende stof op de markt te brengen om een hele natie te vergiftigen, alles in naam van het geld.

In een artikel over Donald Rumsfeld in de Washington Post van 12 december 2001, was een one-liner zo ongelooflijk relevant. Deze zin was:

"Hij kon gretig Cola Light drinken in de veilige wetenschap dat als het niet voor het verbeteren van Big Pharma gigant GDSearle & Co en het succesvolle lokken van klanten naar de zoetstof aspartaam was, de drank niet mogelijk zou zijn".

Als Donald Rumsfeld nooit was geboren zouden vele miljoenen mensen over de hele wereld geen last hebben gekregen van hoofdpijn en duizeligheid. Duizenden die blind werden door de methylalcohol in aspartaam zouden kunnen zien, en er zouden veel minder gevallen zijn van ontsteking van de oogzenuw en macula degeneratie. Miljoenen die lijden aan epileptische insulten zouen een normaal leven leiden en zouden geen anti-epilepsie medicatie hoeven nemen die niet zou werken, door de interactie van aspartaam met geneesmiddelen en vaccins. Denk aan de hardloper, Flo Jo, die Cola Light dronk en stierf aan een grand mal aanval. Zij zou zonder twijfel nog in leven zijn. Wazig denken en geheugenverlies, de gigantische hoeveelheid symptomen van de aspartaam ziekte, zouden niet epidemisch zijn.

Miljoenen lijden aan slapeloosheid als gevolg van de uitputting van serotonine. Denk aan Heath Ledger. Hij gebruikte het verschrikkelijke medicijn, Ambian CR om te slapen, waardoor de oogzenuw en het gezicht opzwelt en vreselijke hoofdpijn veroorzaakt. Plus het feit dat hij Cola Light dronk en andere drugs gebruikte en stierf door meervoudig medicijn gebruik.

Daar bewezen is dat aspartaam meervoudig kankerverwekkend is, zou Farrah Fawcett dan nog in leven zijn?

Denk aan de voortdurende plaag van de neer vallende sporters. Aspartaam veroorzaakt een onregelmatige hartritme en geeft interactie met alle hart medicijnen. Het beschadigt het geleidingssysteem van het hart en veroorzaakt plotselinge dood. Duizenden atleten zijn neer gevallen. De artsen HJ Roberts en Russell Blaylock schreven deze waarschuwingen:
http://www.wnho.net/sudden_cardiac_death.htm

Epidemiologische studies zouden gedaan moeten worden oveer MS en lupus vanwege hun link met het gebruik aspartaam. Honderdduizenden mensen lijden aan door aspartaam veroorzaakte multiple sclerose en lupus, en als ze niet op tijd gewaarschuwd zijn kunnen ze overlijden zoals vele anderen. Hospitium verpleegkundigen hebben gemeld dat de ziekte van Alzheimer bij 30-jarigen enorm toenamen door de plaag van Rumsfeld. Denk aan Michael Jackson, een voormalige woordvoerder van Pepsi Light. Hij kreeg lupus, toen kwamen de drugs, toen kwam de ernstige pijn in zijn gewrichten, en stierf hij aan een hartstilstand veroorzaakt door aspartaam.

Daar fenylalanine in aspartaam serotonine verwijdert zorgt het voor allerlei soorten van psychiatrische en gedragsproblemen. De psychiatrische ziekenhuizen zitten vol met patiënten die niets anders zijn dan aspartaam slachtoffers. Als Donald Rumsfeld nooit geboren was, dan zou het ingetrokken verzoek tot goedkeuring van aspartaam zijn ondertekend door de FDA commissaris Jere Goyan en de psychiatrische ziekenhuizen zouden waarschijnlijk 50% minder slachtoffers huisvesten. Jere Goyan zou nooit zijn ontslagen zijn door het overgang Team van Reagan om de raad van onderzoek te herroepen. In plaats daarvan zou de FDA commissaris Jere Goyan de herroepen petitie hebben ondertekend als wet. Zie: http:/www.mpwhi.com/fda_petition1.doc. De FDA zou vandaag de dag nog steeds de tegenstander zijn van Big Pharma in plaats van hun 'hoer'.

Als aspartaam niet was goedgekeurd, zouden de ziekte van Lou Gehrig (ALS), ziekte van Parkinson en andere neuro-degeneratieve ziekten het publiek niet verbazen over het record aantallen. Michael Fox, een woordvoerder van Diet Pepsi, zou nooit Parkinson hebben gekregen op de leeftijd van 30 jaar. Hij zou waarschijnlijk nog steeds films maken jong en gezond. Aspartaam heeft interactie met L-dopa en andere Parkinson drugs. Parcopa bevat aspartaam maar het farmaceutisch bedrijf weigert het te verwijderen.

Men moet diep adem halen als je bedenkt hoe harteloos het is dat er niet eens een waarschuwing is voor zwangere vrouwen. Aspartaam triggers elke soort aangeboren afwijking van autisme, het syndroom van Tourettes tot een gespleten gehemelte. Aspartaam wekt abortus op (een geneesmiddel dat abortus veroorzaakt). Als voorbeeld, van de 9 zwangerschappen, waren acht afgebroken en degene die overleefde is schizofreen. Vermenigvuldig dat over de hele wereld te wijten aan Rumsfeld plaag. ADD en ADHD zou zijn zeldzaam in plaats van algemeen heersend .

Het is normaal daat jonge meisjes uitkijken naar het huwelijk en kinderen. Toch drinken veel light frisdrank of gebruiken producten met aspartaam zich niet realiserend dat aspartaam hormoon ontregeling veroorzaakt. Het stimuleert prolactine, dat een hypofyse hormoon is dat de melkproductie stimuleert bij de geboorte, de menstruatie verandert en onvruchtbaarheid veroorzaakt. Velen gaan door het leven nooit wetend waarom ze geen kinderen kunnen krijgen. Aspartaam vernietigt zelfs huwelijken omdat het mannelijke seksuele disfunctie veroorzaakt en de vrouwelijke reactie vermindert.

Aspartaam veroorzaakt elk type bloedziekte van een laag aantal bloedplaatjes tot aan leukemie. Omdat aspartaam diabetes kan versnellen is de ziekte epidemisch. Tot overmaat van ramp, kan het diabetische retinopathie en neuopathy simuleren verergeren, vernietigt het de oogzenuw, mensen met diabetes krijgen convulsies en interactie met insuline. Diabetici verliezen ledematen door de vrije methylalcohol, professionele organisaties zoals de American Diabetes Association, maar ook de Nederlande Diabestes vereniging, pushen en verdedigen dit gif, omdat zij geld ontvangen van de fabrikanten. Hoeveel miljoenen zouden geen diabetes hebben als Rumsfeld nooit was geboren?

Aspartaam (NutraSweet/Equal/Spoonful/E951/Canderel/Benevia, enz.) en MSG, een andere verschrikkingen van Ajinomoto, zijn verantwoordelijk voor de epidemie van obesitas over de hele wereld. Waarom? Omdat aspartaam maakt dat je hunkert naar koolhydraten en veroorzaakt arnstige vergiftiging van de lever.
http://www.mpwhi.com/_aspartaam_makes_fatter.htm

Het FDA rapport bevat 92 symptomen van bewusteloosheid en coma tot kortademigheid en shock. Medische teksten wordt nog meer weer gegeven: "Aspartaam Ziekte: een genegeerde epidemie", www.sunsetpress.com door HJ Roberts, MD, en "Excitotoxins: The Taste That Kills" van neurochirurg Russell Blaylock, MD, www.russellblaylockmd.com. Er komt gewoon geen einde aan de verschrikkingen veroorzaakt door deze letterlijke verslavende, excitoneurotoxic, genetisch gemanipuleerde kankerverwekkende stof. Dit chemische gif is zo dodelijk dat Dr Bill Deagle, www.nutrimedical.com, een bekende viroloog ooit zei dat het erger was dan verarmd uranium, omdat het overal in de voeding wordt gevonden.

De formaline omgezet van de vrije methylalcohol balsemt levend weefsel en beschadigt DNA volgens de Trocho studie gedaan in Barcelona in 1998. Zelfs met deze vernietigende studie waaruit blijkt hoe serieus het chemisch gif aspartaam is, knijpt de FDA een oogje dicht en is doof voor de klachten. Met Monsanto advocaat Michael Taylor nu door Obama benoemd tot adjunct-commissaris bij de FDA, is de FDA niets meer dan een bijkantoor van Monsanto in Washington. Nog voordat de Ramazzini studies aantoonde dat aspartaam meervoudig kankerverwekkend zou zijn, wist de FDA dat al. Hun eigen toxicoloog, Dr Adrian Gross, gaf zelfs toe dat hij het Delaney Amendement had geschonden omwille van de hersentumoren en kanker. Daarom had er nooit een toelaatbare dagelijkse inname mogen worden vastgesteld. Aspartaam vooroorzaakt alle soorten tumoren van borst-, baarmoeder-, eierstok-, alvleesklier- en schildklier veroorzaakt tot aan zaadbal en hypofyse. Dr Alemany, die de Trocho studie gedaan, merkte op dat aspartaam 200 miljoen mensen zou kunnen doden. Wanneer je DNA kunt beschadigen kun je de mensheid vernietigen.

Dr James Bowen vertelde de FDA meer dan 20 jaar geleden dat aspartaam een massa vergiftiging is van het Amerikaanse publiek ook en in meer dan 70 landen van de wereld. Geen wonder dat het de "Rumsfeld plaag" is genoemd.

Big Pharma weet alles over aspartaam en ze voegen het toe aan geneesmiddelen, inclusief die welke worden gebruikt om de problemen veroorzaakt door aspartaam te behandelen. Big Pharma heeft van Amerika een fascistische regering gemaakt. Mensen zijn zo ziek door aspartaam en toch blijven ze deze gevaarlijke geneesmiddelen verkopen tegen schandalige prijzen.

Dr HJ Roberts zei in een van zijn boeken die je moet overwegen dat aspartaam kinderen dood. We hebben het over een medicijn dat de chemie van de hersenen verandert. Vandaag de dag worden kinderen behandeld met medicijnen in plaats van opgeleid.


Dood en invaliditeit is waar Donald Rumsfeld de consumenten mee heeft opgezadeld, alleen maar om geld te verdienen. Denk aan de dood van Charles Fleming, die ongeveer 10 glazen light frisdranken per dag dronk. Daarnaast gebruikte hij eveneens creatine, die een interactie heeft en wordt beschouwd als de werkelijke doodsoorzaak. Maar zijn vrouw, Diane Fleming, blijft in de gevangenis in Virginia veroordeeld voor zijn dood, ondanks het feit dat zij degene was die in de eerste plaats probeerde haar man te laten stoppen met deze gevaarlijke producten die aspartaam bevatten.

De lijst eindigt nooit. Ten minste zes piloten van American Airlines, die zware gebruikers van aspartaam waren, zijn gestorven tijdens een vlucht door het drinken van Cola Light. Toen American Airlines werd aangeschreven over het verwijderen van aspartaam zeiden ze, "laat het vliegen naar aan ons over". Piloten zijn ook ziek en sterven door aspartaam, en als je vliegt is je leven in de handen van de piloot. Er was een geval met een Delta pilot die overleed aan slokdarmkanker en had een geschiedenis van het gebruik van grote hoeveelheden light frisdranken. Dit werd onder de aandacht gebracht van de Delta management dat de pilot `s vrouw van` het verzoek van andere piloten waarschuwen geweigerd.

Dan is er de Perzische Golf waar de light frisdranken op pallets overdag in temperaturen stonden tussen de 38 tot 49 graden Celcius gedurende wel 9 weken vóórdat de soldaten het de hele dag lang dronken. Vergeet niet dat aspartaam al bij 30 graden Celcius wordt omgezet in formaline, het heeft een wisselwerking met vaccins en schaad de mitochondriën of het leven van de cel, en de hele molecule wordt afgebroken tot een hersentumor agent.

Er is een boek daar heet," Rumsfeld, his Rise, Fall en Catastrophic Legacy ", door Andrew Cockburn dat dit alles zal onderbouwen. En heel toepasselijk, Rumsfeld woont passend in een plaats genaamd Mount Misery.

In de video, "Sweet Misery: A Poisoned World", die u kunt bekijken op http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=sweet%20misery%3A%20a%20poisoned %20world&source=web&cd=4&ved=0CEIQtwIwAw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com %2Fwatch%3Fv%3DZI7_8FDzuJE&ei=pz_yToWxEsyh-QaRz6DIAQ&usg=AFQjCNGOl1o- XCNtSANff6z90u49CkLS3w&sig2=3rDYoxmsWMhcKgMSscUiyg&cad=rja, advocaat James Turner legt uit hoe Rumsfeld zijn gif op de markt kreeg voor menselijke consumptie. Voor meer informatie over hoe het CDC onderzoek de doofpot in ging - voor de Rumsfeld-Pepsi-Nixon Connectie, gaat u naar http://www.sweetremedy.tv/pages/rumsveld ...

Al meer dan een kwart eeuw is er massale vergiftiging geweest van het publiek in meer dan 100 landen van de wereld door aspartaam omdat Donald Rumsfeld, zoals hij het uitdrukte, "called in his markers". De aspartaam industrie heeft betaald voor groepen en professionele organisaties om hen te verdedigen en druk uit te oefenen op dezelfde mensen die ze de meeste schade kunnen berokkenen. Een werd een rechtzaak aangespannen tegen de American Diabetes Association in 2004 voor afpersing, maar ze kwamen er mee weg.

De handen van artsen zijn gebonden. De meeste hebben er geen idee van dat een patiënt aspartaam gebruikt, en de medicijnen die gebruikt worden om het aspartaam probleem te behandelen zullen waarschijnlijk op elkaar inwerken en kunnen zelfs aspartaam bevatten. Dit is de wereld waar Donald Rumsfeld verantwoordelijk voor is!

Mijn eeuwige dank aan Dr Betty Martini, oprichter van Mission Possible International voor haar niet aflatende inspanningen in het blootstellen van deze gruwelijke misdaad tegen de menselijkheid.
Haar websites zijn:
www.mpwhi.com
www.dorway.com
www.wnho.com

Over de auteur

Hesh Goldstein: Vegetariër sinds 1975, veganist sinds 1990. Moderator van een wekelijkse radio show in Honolulu genaamd, "Health Talk" sinds 1981.
Behaalde in 2007 een Master's degree in voeding, de zogenaamde "artsen" die belden naar mijn wekelijkse radioshow om te vragen naar mijn "getuigschriften".
Op 72 jarige leeftijd, ben ik in goede gezondheid, heb geen ziekten, gebruik geen medicijnen, body surfen, snelwandelen, doe diverseoefeningen met cardio en gewichten , leer vrouwen klassikaal zelfverdediging op basis van 30 jaar Wing Chun training en speel twee keer per week in een softbal competitie.
Om een goede gezondheid te behouden, wie je het ook aanraad, gebruik geen aspartaam.

Voor meer informatie: www.healthtalkhawaii.com
Hesh is ook de distributeur van organische zwavel Crystallen, een ongelooflijke genezende voedingsstof. Voor meer informatie hierover ga naar zijn website en klik op producten.

Voor meer informatie:
http://www.naturalnews.com/026849_aspartame_drug_diet.html#ixzz1h4jMnwg8

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!