*** DOE DE 60-DAGEN-GEEN-ASPARTAAM-TEST ***

NU!

Vertaling: Ed Gunneweg

Als u pijn heeft of een probleem waar uw arts uiteindelijk ook geen raad mee weet.......
EN u gebruikt aspartaam (nu in meer dan 6000 producten), doe dan thuis de GRATIS 60-dagen-geen-aspartaam-zelf-test en kijk wat er gebeurt.

******

Ten eerste... doe alle producten met de zoetstof aspartaam weg, stop ze in een doos en verzegel hem dan voor de duur van de "60-dagen-geen-aspartaam- test" (of tot u zeker bent van de resultaten van deze zelf-test).

******

Ten tweede, het beste is om een dagboek bij te houden.
Schrijf alle huidige problemen/symptomen, samen met de soort en hoeveelheid medicijnen op die werden gebruikt om die problemen en symptomen te bestrijden. Drink gedurende deze tijd ook veel water. Houdt ook bij wat er zowel lichamelijke als geestelijk met u gebeurt gedurende de volgende 60 dagen... of tot u er van overtuigd bent dat aspartaam (wel of niet) de oorzaak van één of van al uw problemen was. Bekijk tijdens deze test periode alle etiketten van de artikelen die u koopt. Staat er "zonder suiker" of "geen-calorieën" dan zou u kunnen overwegen om het niet te gebruiken alleen om zeker te zijn.

******

Iemand vermeldde dat zij aspartaam met suiker kunnen vermengen, evenals sacharine, acesulfame-k, en wie weet wat nog meer. Wanneer u zo veel als u noodzakelijk vindt gevolgd hebt van de GEEN-aspartaam-test (tenminste drie weken)... inventariseer uw problemen en symptomen dan opnieuw... evenals de huidige soort en hoeveelheid medicijnen. Houdt ook rekening met uw stemming, zien en waarneming... alles. Als u bijna geen of helemaal geen problemen meer hebt, dan kreeg u er slechts een gratis behandeling voor.

******

Ten derde. Als u er van overtuigd bent dat aspartaam een belangrijke oorzaak was voor één of meer van uw gezondheidsproblemen dan is het nu tijd om informatie te verkrijgen en deze informatie door te geven aan anderen. Dit is het nu tijd om brieven te schrijven, de media te vragen waarom zij dit vergiftiging-om-de-winst onderwerp niet behandelen en helpen deze giftige stof uit de menselijke voedselketen te krijgen... enz. Er zijn nog bijna 200 miljoen slachtoffers die er geen benul van hebben, die een eerlijke schok nodig hebben.

******

TEN VIERDE EN HET MEEST BELANGRIJKE... RAPPORTEER HET AAN DE STAATSSECRETARIS VAN VOLKSGEZONDHEID!    zie adresgegevens
Of verstuur het kant en klare  klachtenformulier

Wanneer u, of iemand die u kent stopt met alle aspartaam en dan beter wordt... zorg er dan voor dat u een exemplaar krijgt van de vragenlijst en stuur deze per brief naar de Staatssecretaris van Volksgezondheid, met een copie (per e-mail) naar de webmaster van de aspartaam website

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!