Mijn verhaal

Bewerking: Ed Gunneweg

Van: Natasja

Ongeveer een jaar weet ik nu dat ik overgevoelig ben voor aspartaam. Het is een proces, waarbij na het lezen van o.a. uw site, de puzzelstukjes langzaam in elkaar vallen.Waren er al bepaalde medicijnen waar ik al heel heftig op reageerde, broxil en brexine en diaree bij het gebruik van b.v. zoetjes in de koffie.

Na het zien van een t.v. programma wist ik het zeker. Mijn lichaam reageert bijzonder heftig op het gebruik van aspartaam. Ik moet ook zeggen dat het iedere keer erger wordt. Dit maakt me behoorlijk angstig. Ik kan me dan ook kwaad maken als ik tegen een muur van onbegrip aanloop. Mensen denken dat het allemaal wel meevalt.De huisarts die geen idee heeft waar ik het over heb, om nog maar te zwijgen van de apotheek, die het met veel pijn en moeite wel in de computer wilde zetten.

Ondertussen heb ik zelf soms het gevoel dat ik bijna paranoïde ben geworden m.b.t. aspartaam. In de supermarkten struin ik de etiketten af bij nieuwe- of voor mij vreemde artikelen. Aan de andere kant ben ik erg blij dat ik nu weet waardoor ik soms heel ziek werd en in ieder geval niet tegen de problemen zal op lopen door het gebruik van aspartaam op de langere termijn. De angst die ik nu heb is dat steeds meer leveranciers (denk ik aan de prijzenoorlog in de supermarkten) de suiker in hun producten zullen vervangen door het relatief goedkopere aspartaam.

Verder wens ik jullie heel veel succes in de strijd tegen aspartaam!! Op mijn steun kunnen jullie rekenen.

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!