Mijn verhaal

Bewerking: Ed Gunneweg

Van:  Anne

Ik heb jullie site enige tijd geleden al met grote verbazing gelezen,en toen ging er een lichtje bij mij branden.

Al jaren heb ik last van mijn buik, buikpijn, diarree, misselijkheid en soms stekende hoofdpijn. Ik snapte er niks van... ik at toch gezond, oke soms eens een patatje met.... en dronk tegenwoordig alle "light" frisdranken, zoals bijvoorbeeld dubbelfris light, ooh, ik kon er in de zomer wel een liter in een keer van naar binnen gieten.

Ook de cola light deed het goed hier, verder at ik veel groenten en fruit, dus waarom deden mijn darmen zo raar? Was ik op een feest.. dan kreeg ik steevast zo'n kramp in mijn buik dat ik soms sterren zag, het werd letterlijk zwart voor mijn ogen. De huisarts kon niks vinden, maag en darmen zagen er gezond uit zei hij!

Tot na anderhalf jaar diarree en kramp ik een televisieprogramma zag over vervangende zoetstoffen. Ik besteedde er in eerste instantie niet zoveel aandacht aan, tot in het woord "lightprodukten" hoorde, en toen het woordje aspartaam. Ik ben letterlijk uit mijn stoel gevlogen,heb de fles cola light gepakt, en meteen het etiket bekeken, ASPARTAAM, de dubbelfris light, ASPARTAAM, davitamon kauwvitaminen (die ik elke dag neem) ASPARTAAM.

Ik heb deze produkten eerst maar eens een week laten staan,en na 2 dagen waren buikklachten al minder, maar ik zou de proef op de som nemen, na een week zou ik weer cola light gaan drinken, en kijken wat er dan gebeurde..........
3 keer raden...... diarree, kramp, hoofdpijn, misselijk gevoel.

Ik eet, drink nu helemaal niks meer waar aspartaam in zit, en.... ik voel me heeeeerlijk, fit, geen diarree meer, geen buikpijn, geen hoofdpijn... natuurlijk soms wel, maar nu komt dat omdat ik een keer iets te veel, of verkeerds gegeten heb, zoals iedereen dat wel eens heeft. Of gewoon griep heb. Maar het komt nu niet meer door die rotzooi! Ik zag zelfs dat het nu ook al in die lekkere chips van Smiths zit (Smiths Sensations). Ik heb alle light rommel verbannen uit mijn boodschappenkarretje, je wordt er toch niet slanker van, alleen maar zieker, en ik eet en drink nu gewoon produkten met gewone suiker! Dan maar een paar kilo te zwaar!!!

Bedankt voor de vele informatie hier, ik hoop dat deze chemische rommel verboden wordt, je wordt er doodziek van, en als ik de symptomen hier lees, viel het bij mij nog enigzins mee, al is diaree absoluut niet leuk als je 28 bent, en lekker wilt uitgaan, naar concerten, discotheken, bioscopen enz.

Ik heb dit jaar voor het eerst een concert bijgewoont, zonder 100 keer naar het toilet te moeten! Dus ik geniet weer van het leven!

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!