Mijn verhaal

Bewerking: Ed Gunneweg

Van:  Petcol

Omdat ik graag cola drink dacht ik dat het beter was om light te drinken om eventueel overgewicht tegen te gaan. Toen ik zwanger werd van mijn eerste kindje ben ik minder cola gaan drinken waardoor ik erachter kwam dat ik ineens sommige klachten niet meer had. Zoals een drukkend gevoel op je borst, onrustig gevoel en zelf paniekaanvallen. Ik wist eigenlijk meteen dat het door de aspartaam kwam. (Overigens ben ik er ook van overtuigd dat in de rest van onze voedingmiddelen ook allerlei toevoegingen zitten die niet echt goed zijn).

Nu let ik er op wat ik eet, ik weeg liever een paar kilo meer als dat ik ook nog maar iets van aspartaam binnenkrijg. en er zijn trouwens nog genoeg alternatieven om geen dikmakers in je lichaam te krijgen.

Wat ik ook erg raar vind is dat heel veel giftige dingen verboden worden die moeilijk aantoonbaar zijn terwijl aspartaam wel heel erg duidelijk klachten geeft. Mijn kinderen krijgen ook NOOIT light producten. Ik heb altijd roosvicee in huis en dat is natuurlijk en zonder aspartaam, ook beter als de gewone ranja met allerlei smaak- en kleurstoffen.

Ik kan me ook erg boos maken dat light zo populair wordt gemaakt, waarom moeten we altijd meer en meer en meer. Misschien kunnen we beter terug in de tijd kijken qua voedinstoestand i.p.v. steeds maar weer nieuwe dingen verzinnen. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een aarbei, tegenwoordig is het belangrijker dat die er mooi uit zit als dat de aarbei lekker en vol vitamine zit. Tis te gek voor woorden.

Zo dat voelt wel fijn even mijn woede te uiten op ASPARTAAM

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!