Mijn verhaal

Bewerking: Ed Gunneweg

Van:  Lieve

Hallo,

Ik heb een lange weg achter de rug en ben héééél gelukkig met jullie Aspartaam site, want daardoor kan ik weer een normaal leven lijden.

In oktober 2001 begin ik te beseffen dat ik best wel vaak hoofdpijn heb, ik ben iemand die eigenlijk niet wist wat hoofdpijn was. In december 2001 bemerk ik dat ik iedere dag een "vol "hoofd heb, nooit meer vrij van hoofdpijn, maar niet in die mate dat ik niet kan functioneren. Wel verdrietig want ben nooit meer fit. Een jaar lang van alles geprobeerd. Gezocht naar eten, waar kan ik niet tegen. In overleg met een diëtiste, op zoek. Af en toe eens een week zonder hoofdpijn. Maar echt de vinger er op leggen van dat is de uitkomst was er niet. Vervolgens Implanon ( anti conceptie) laten verwijderen, in de hoop dat dit zou helpen. Niet dus.Ik heb me zelfs laten steriliseren, zodat ik geen Pil o.i.d. hoefde te slikken..

Ik ga steeds meer over op de paracetamol. De hoofdpijn is nu altijd aanwezig rn soms krijg ik Migraine waarvoor ik uiteindelijk beland bij de neuroloog. Hij maakt een scan om uit te sluiten dat er niets echt ergs aan de hand is en vervolgens kom ik in een circuit van medicatie terecht, van anti epileptica tot anti depressiva, die als bijwerking hebben dat de migraine verminderd. In mijn achterhoofd blijft maar spelen dat dit niet de oplossing is voor mij omdat ik geen hoofdpijnpatiënt ben.

In mei 2004 ben ik nog steeds aan het klungelen en word radeloos. Ik wil kunnen leven, leuke dingen doen met man en kids en dat is het moment dat ik stop met de neuroloog en zijn medicatie. Een week lang ben ik aan het afkicken en warempel het gaat dan goed. Tot maart 2005 haast geen hoofdpijn meer gehad, ik blij, want ik realiseer dat ik een medicatie-afhankelijke hoofdpijn heb gekweekt. Maar er moet natuurlijk een reden zijn waarom ik ooit aan die pijnstillers gegaan ben, en die dagelijkse hoofdpijn op gang is gekomen. In deze periode heb ik dan ook niet meer dagelijkse hoofdpijn maar wel af en toe. In maart 2005 begint de hoofdpijn weer dagelijks te worden en de vlagen van misselijkheid dienen zich ook weer aan. Werkelijk waar, ik raak zeer gedeprimeerd. Niet weer, die pijn!! En ja hoor tot begin april 2005 weer dagelijks. Tot ik Google intik en vraag naar hoofdpijn en misselijkheid. Ik kom uit op de aspartaam site en ik weet niet wat ik lees.

Ik ben sinds begin maart overgegegaan op kauwgom van de Lidl en tevens drink ik dagelijks Cola Light.!!!! Dit betekend dat ik vanaf deze periode behoorlijk veel Aspartaam binnen krijg en met alle gevolgen van dien!!! Ik ben direct gestopt en 2 dagen laten was alles over.....tot nu, begin mei ! Gisteren dronk ik ergens 2 glazen spa fruit en vandaag heb ik weer verweg-hoofdpijn.

Ik denk dat aan mijn jarenlange zoektocht een einde is gekomen, ik hoop het zo , voor mij , maar ook voor mijn kids en man, die altijd zo lief voor mij waren. Als dit zo doorgaat dat ik weer "de ouwe" ben, heeft uw site mijn leven dus drastisch veranderd. Het blijft wel oppassen dat ik niet weer apartaam binnen krijg want ik ben er wel erg gevoelig voor! Inmiddels is de vuilnisbak gevuld met kauwgum, Candarel etc.

Hartstikke bedankt!!!
Met vr gr
Lieve

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!