Mijn verhaal

Bewerking: Ed Gunneweg

Van:  Corry

Hallo,

IK gebruik al lightproducten zolang al ze bestaan, maar desondanks ben ik niet slank en heb een enorme behoefte aan koek, snoep e.d. dit is in de loop der jaren steeds erger geworden en ben ik nu echt eetverslaafd of wellicht aspartaan verslaafd. ik heb last van depressieve stemmingen en nog een lijst van vage klachten die door de arts als psychisch of hypochondrisch worden afgedaan.

Hierdoor ben ik mij meer gaan verdiepen in de werking van voedingstoffen en gezondheid. ben begonnen met het aanvullen van te korten omdat ook dit vage klachten kan opleveren. ik vond de informatie op deze website dusdanig Interessant dat ik ga proberen alle aspartaam uit mijn voeding te mijden en kijken of dit ook verbetering zal geven.

ik heb mijn voedingssuplementen op aanwezigheid van aspartaam gecontroleerd en zover ik kan constateren zitten deze er gelukkig al niet in. wel natriumcyclamaat en sacharine-natrium.

Ik gebruik ook regelmatig Slimfast maaltijd vervangers, deze stonden niet op de lijst van middelen met aspartaam, staat ook niet vermeld bij de ingrediƫnten, klopt dit?

De laatste tijd drink ik ook rivella light ipv 7up light, klopt het ook dat rivella geen aspartaam bevat? het bevat wel cyclaamzuur, acesulfaam-K en sacharine als zoetstoffen. kan dit kwaad?

Vriendelijke groet,
Corry

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!