Mijn verhaal

* *

Bewerking: Ed Gunneweg

Bericht op het Forum d.d. 30 september 2003

Goedendag,

Gisteravond heb ik na het avondeten een bakje yogurt gegeten, dieet yogurt diezelfde middag gekocht bij een Duitse supermarkt. Na de eerste hap viel me de overheersende (zoetstoffen) aspartaamsmaak op. ik vond het niet echt lekker, maar ik heb het bakje yogurt 250 ml wel opgegeten.

Tot zover niets aan de hand, totdat ik vanacht naar het toilet moest, ik leek wel dronken, ik waggelde in de slaapkamer door duizeligheid en onevenwicht. En dat terwijl ik nooit alcohol drink ! Ik zal wel slaapdronken zijn dacht ik zo. Vanochtend toen ik wakker werd gebeurde precies hetzelfde. Elke ochtend maak ik een stevig wandeling van een uur, en ook deze ochtend deed ik dat. maar wederom had ik last van evenwichtstoornis. En dat terwijl ik dat nooit eerder heb gehad ! ik heb goed gegeten vandaag en zelfs tot nu toe heb ik last van duizeligheid en evenwichtstoornis. Ook is mijn zicht minder scherp.

Ik heb een goede gezondheid en een normaal gewicht, 77 kilo bij 1,75 cm. Mijn leeftijd is 32 jaar en gezondheidsklachten zijn mij totaal vreemd.

Het bakje yogurt is het enige vreemde wat ik de laatste 48 uur heb gegeten, samen met suikervrije kauwgum, ook met aspartaam, maar daar heb ik ook nog nooit eerder last van gehad.

Is het mogelijk dat er een relatie is tussen het aspartaam bakje yogurt en de evenwichtstoornis?

Rico

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!