Mijn verhaal

* *

Bewerking: Ed Gunneweg

Bericht verstuurd via de aspartaam website

Mijn ervaringen met Aspartaam,

Ongeveer een jaar geleden werd ik met mijn auto wakker op de stoep. Ik was flauwgevallen. Dat heb ik daarna nog een paar keer gehad. Ook heb ik heel veel last gehad van hoofdpijn in die periode. Ik heb toen een paar maanden thuis gezeten.

Ondertussen heb ik neurologisch onderzoek gehad en werd ik daarna zo'n beetje door de neuroloog voor gek verklaard. De huisarts wilde me daarna doorsturen naar een psychiater. Toen kwam ik er via een collega toevallig achter dat aspartaam rare dingen kan veroorzaken (ik dronk heel veel cola light e.d.) en ben ik verder gaan zoeken op internet. Ik ben toen direct gestopt met alle light-produkten en heb sindsdien geen enkele last meer gehad van wegrakingen e.d.

Vanochtend heb ik het aan mijn huisarts doorgegeven, die gelijk op jullie site zou gaan kijken. Hij wist namelijk wel dat aspartaam waarschijnlijk op lange termijn slechte gevolgen kan hebben voor je herseenen, maar dit wist hij nog niet.

Ik wil jullie hierbij bedanken voor de informatie die op jullie site staat, want ik zag mezelf al helemaal met mijn auto om een lantaarnpaal gevouwen liggen.

Groeten,

Bianca Wijnands

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!