Brief advocaat Ed Johnson als reactie op de openbrief van Dr. Betty Martini

Vertaling: Ed Gunneweg

Beste Sandra, [Sandra Adedapo ]

Dr. Betty Martini schreef u een brief, die u echter niet heeft gelezen omdat ze aan het eind van haar brief stond van 7/1/12 aan jou. Daarom heb ik ze hieronder gekopieerd, * zodat je het niet meer kan negeren. Je weet nu ondertussen wel dat Dr. Martini wijselijk de leden van de regering van de waarheid en de echte feiten op de hoogte heeft gebracht, omdat ze verwachtte dat u zou proberen de feiten te verbergen en te verdoezelen.

Ik moet het vragen: Waarom zou je zo'n koude, berekende, en onmenselijke slechte dienst aan de mensheid willen bewijzen?

Je zult je er terdege van bewust moeten zijn dat op een gegeven moment niemand in de EU of de regering je wellicht nog zal geloven, als je blijft volhouden dat aspartaam veilig is.

Je weet dat aspartaam niet veilig is en in feite een bekend zenuwgif is met 92 bekende schadelijke ziekten en effecten, waaronder aangeboren afwijkingen.

Met vriendelijke groet,

Ed Johnson, JD, advocaat, voorzitter,
Amerikaanse Anti-Cancer Institute Advisory Board
President / CEO Mangosteen Health Beverages International, Inc


Antwoord van Dr. Betty Martini op brief advocaat Ed Johnson

Beste Ed,

Bedankt, je slaat de spijker op zijn kop.... Voordat het voorbij is zullen nog meer regeringen over de hele wereld beschikken over de informatie. Het is nu voorbij, want hier is het bewijs met 6 oorspronkelijke studies die niet alleen laten zien aspartaam geboorteafwijkingen veroorzaakt. De FDA geeft het toe en verbergen het dan voor het publiek. Advocaten hebben al het bewijs dat nodig is. Zelfs in de kwestie over kanker hebben we de hoorzittingen van het congres op de voorpagina van www.mpwhi.com, op de banners, waar de eigen toxicoloog van de FDA, Dr. Adrian Gross, toegeeft dat bewezen werd dat aspartaam kanker veroorzaakt en in strijd is met het Delaney Amendement. Hoe kan iemand ooit zijn laatste woorden vergeten: "En als de FDA haar eigen wetten schendt wie blijft er dan nog over om het publiek te beschermen?" Hij had het bij het juiste eind, hoe bent je in staat om een toelaatbare dagelijkse inname (ADI) in te stellen, als bewezen is dat aspartaam kanker kan veroorzaken? "Als de FDA zelf schriftelijk toegeeft dat aspartaam geboorteafwijkingen en kanker veroorzaakt, is er geen manier om de feiten te verdoezelen. Dan zijn er de drie studies van Dr. Soffritti die bevestigen dat aspartaam inderdaad een meervoudig carcinogeen is.

Ik had de epiloog van Dr. Monte moeten toevoegen, en zijn laatste woorden over de gevoelens van het publiek nadat ze zijn boek hadden gelezen: "De strijders onder jullie willen bloed zien, de geleerden willen veranderingen, ouders willen wraak, en politici willen een veilige plek. Op het moment van de waarheid, zullen jullie weten wat ik weet". De woorden van Dr. Bowen zullen ook nooit worden vergeten, toen hij de FDA vertelde dat iedereen die verantwoordelijk is voor dit vergif, ook diegenen die het op de markt houden, strafrechtelijk vervolgd zouden moeten worden.

Sandra, EFSA kan zich zelf een hoop problemen besparen door simpelweg een persbericht uit te gaan en toe te geven dat originele studies over aspartaam zonder enige twijfel hebben bewezen dat aspartaam geboorteafwijkingen en kanker veroorzaken, voorzien van alle bewijsmateriaal en aspartaam zou onmiddellijk moeten worden verboden. Minder is onaanvaardbaar. Dan hebben we het nog niet eens over de bewezen epileptische aanvallen en andere ziekten of geneesmiddeleninteracties. Alleen deze twee bewezen zaken zijn al genoeg om aspartaam uit de markt te verwijderen omdat er geen manier is om het bewijs te negeren. Zoals Dr. Monte zegt: "Verder hebben de Amerikaanse overheid, de gezondheidsdiensten, evaluaties van particulier uitgevoerde onderzoeken met het bewijs dat aspartaam aangeboren afwijkingen kan veroorzaken doelbewust geheim gehouden door afspraken tussen het bedrijf dat aspartaam heeft uitgevonden en de overheidsinstantie die had moeten optreden als de enige bescherming van het kind tegen zo'n bedreiging. "

Met vriendelijke groet,

Betty

Terug naar de open brief aan Sandra Adedapo.


Laten we hopen dat de EFSA een eerlijk besluit neemt

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!